Dann

Joris Tielens Sint-Ursulafietst2017 Leave a Comment

“It’s an honour to take your pictures, because every time you look at them in the future, you will think of the person who made them.”  – Dann

Op zoek naar werk is Dann als bij toeval aangewaaid bij Bikeventures. Ook al werkt hij nog maar een paar dagen officieel, toch is hij alle dagen mee op stap geweest. Hij heeft politieke wetenschappen gestudeerd, is actief in een beweging tegen geweld, managet een muziekgroep, … Maar zijn grote droom is om professioneel fotograaf te worden. Het enige wat hem ontbreekt is een camera. Zijn spaarplan lukt, maar gaat erg traag. Als wees is zijn leven niet eenvoudig en heeft hij vanaf zijn 3 jaar moeten knokken voor alles wat hij heeft bereikt. Daarom laten we Hanne haar camera bij hem achter. Een soort van lange termijn bruikleen zodat zijn dromen niet afgeremd worden door materiële grenzen.

“In the garden of life, friends are like flowers.”  -Dann