Keniavond

Joris Tielens Coop-Africa, Sint-Ursulafietst2017 Leave a Comment

Eén maand geleden vertrokken we op inleefreis naar Kenia. Dat het een bijzonder intense reis  zou worden, werd al snel duidelijk. Ons bezoek aan Kisumu heeft een grote indruk op ons nagelaten, daarom wilden we onze verhalen en belevenissen achteraf ook graag delen. Zo groeide het idee om een ‘Keniavond’ te organiseren op vrijdag 25/11.

We boksten samen een voorstelling in elkaar op basis van de dagboekfragmenten die we tijdens de reis schreven. Ook een selectie foto’s van onze reisfotograaf Dann mocht uiteraard niet ontbreken. We vonden het belangrijk om zowel de rijkdom van Kisumu als de hardheid van het bestaan van haar bevolking te benadrukken.

Tijdens onze voorstelling spraken we onder andere over de warmte die de Keniaanse bevolking uitstraalt maar op deze avond merkten we dat er ook hier heel wat warme mensen zijn. De positieve reacties van zoveel betrokken familieleden, vrienden en collega’s deden ons deugd en gaven ons nog meer energie om voor de volle 100% voor ons project te gaan.

Ook kunnen we jullie al vertellen dat de 150 kaartjes die we aankochten bij Evance, allemaal verkocht werden op deze avond. Geen nood als je nog graag één van deze prachtige kaartjes wilt bemachtigen, we proberen zo snel mogelijk een nieuwe lading in België te krijgen. Wordt vervolgd!

 

_dsc0020 _dsc0021 _dsc0033 _dsc0037 _dsc0062 _dsc0069