Etappe 4: Luxemburg – Bures

egwin Sint-Ursulafietst2017 Leave a Comment

145km

1617hm

 

Info Touristique

Vandaag rijden we Frankrijk binnen, foto’s voor het nageslacht zijn zeker aan te raden. Dit stukje Frankrijk is bekend om zijn eindeloze graanvelden en zijn gebrek aan schaduw. Dorpjes die meer dood dan bruisend zijn en waar de tijd lijkt stil te staan. Slapende honden, verloren gelopen boeren en vooral heel stil. Een stukje Frankrijk dat ieder van ons waarschijnlijk al gepasseerd is, maar dan over de snelweg om zo snel mogelijk in het Zuiden te geraken.

Hellingen zijn er wel, maar als je de voorbije dagen hebt overleefd, ga je hier eens goed mee lachen. Het zal vooral de afstand van de rit en de eventuele warmte zijn die van deze rit iets memorabels zullen maken.

 

Overzicht hellingen

op … km Naam Lengte gem % max %
36 Rue de Valmestroff 3,7 2 10,5
49 Route de Luttange 1,1 5 10
76 Bevoorrading in Courcelles-Chaussy
76 Servigny-les-Raville montée 3 3 12
126 Côte Chateau-Salins 600m 9 17