We zijn in de helft!

Joris Tielens Sint-Ursulafietst2017 Leave a Comment

Zo. Het is een mooi moment: de weg naar de berg is korter dan de weg terug naar huis. We zijn op een camping met zwembad en bijhorende glijbaan. Jammer dat enkel de meisjes verder dan hun tenen in het water mochten. Met een short mag je niet verder dan de rand.

 

Het was een mooie maar warme rit. Sommige leerlingen zijn eerst naar de passage van de tour gaan kijken. Slechts 9 km van de vorige camping kwam het circus voorbij. Het kookteam moest daardoor 60 km omrijden. Maar wat een vriendelijke Nederlandstalige uitbaatster! Omdat de leerlingen zo rustig waren tijdens de nacht, gaf ze het geld van de overnachting aan ons goed doel. Onze buurman was zo onder de indruk van ons verhaal dat hij spontaan een donatie gaf. Leuk nieuws om de dag te starten.

Ondertussen is het haar van Michiel en Lucas gefatsoeneerd, Dries heeft witte beren gespot en het duo Wim en Oscar heeft de nacht onder de sterrenhemel doorgebracht. Veel pret dus!

En om helemaal trots te zijn: leerlingen komen met een glimlach aan, genieten van hun Magnum maar schieten nadien in actie. Tafels opzetten, fietsenrekken worden in elkaar geknutseld en vanaf vandaag koken ze ook mee! Wij zijn blij.