Morgen is hij er: Alpe d’ Huez!

Joris Tielens Sint-Ursulafietst2017 Leave a Comment

We zitten op de laatste Camping voor de beklimming van ons einddoel. Onze weervrouw voorspelde mooi weer en vergeleek elke fietsende groep met een weerverschijnsel. Elke inside joke van de voorbije week is de revue gepasseerd. En er mocht gelachen worden want het was een helse rit. Warm, hellingen oefenen en doorzetten. Na lang fietsen kregen ze een uitgebreid buffet met plaatselijke kazen en hammen, vis, salades,… En om de fietsers te ontlasten heeft het kookteam de afwas gedaan. Daarom is het nu muisstil en is iedereen rustig aan het slapen om morgen die eindbestemming te halen. En dat we er ontzettend veel zin in hebben. Zin om die mythische beklimming aan te gaan, zin om nadien niet meer op de fiets te zitten maar geen zin om een einde te maken aan dit avontuur. De eerste tranen zijn geweest maar het zullen niet de laatste zijn…

Tot morgen: WIJ HEBBEN ER ZIN IN!!!